Kloosters & abdijen

The Hermitage, nu geleidelijk wordt gerenoveerd, zo genoemd naar de grotten uitgegraven in de zandsteen, bewoond door kluizenaars uit de 1000 wisselspanning, is gelegen tussen Cupramontana en Poggio Cupro in een kleine vallei vol van de vegetatie (floristische beschermd gebied). Het historisch verbonden met de oprichting van de Congregatie van de Monte Corona Camaldolese door de B. Paul Giustiniani (1520-1522).
Het complex is omgeven door bossen van de Witte Friars. Het is een floristische beschermd gebied van 20 hectare, gerund door een stroom vroeger zei dat de "kraai". De bosvegetatie, begunstigd door een microklimaat, is het belangrijk dat zijn karakter resterende complex die soorten zeldzame of visual (zwarte els, venushaar, rode lelie, arisaro steel verwijderd, hondskruid, etc ..).
Monastieke Camaldolese Priory voordat sec. XIII, genaamd "Romitella van Mandriole". De Franciscanen nam de Camaldolese in 1452 en herbouwd de kerk in het begin van de zestiende eeuw, versierd met een glazen terracotta retabel (1529) van Bottega della Robbia (Giovanni della Robbia?), maar ook toegeschreven aan Pier Paolo Agabiti (1465 c -.. 1540C). De huidige kerk, herbouwd 1782-1793, is te wijten aan het ontwerp van D. Apollonius Tucchi (1730-1802) Camaldolese monnik uit de Hermitage holen; hier wordt bewaard het lichaam van B. John Righi da Fabriano (- 1539).