Cupramontana, hoofdstad van Verdicchio

Cupramontana, gelegen in het hart van de regio Marche op 505 meter boven de zeespiegel, is de ideale plek voor een ontspannen verblijf, voor lekker eten en goede wijn, voor een actieve, sportieve of culturele vakantie.

Staffolo: Kruiden aperitief

Duur: 2 Uren
Vanaf: Staffolo
Talen: Italiaans, engels, nederlands
Kruiden aperitief bij de kruidenvrouw Carla ! Wat wij als onkruid beschouwen , vormt voor Carla het wonder van de natuur; de meeste mensen konden zich vroeger geen medicijnen uit de apotheek veroorloven en bezaten een grote kennis over de wilde planten di

Wat wij als onkruid beschouwen , vormt voor Carla het wonder van de natuur; de meeste mensen konden zich vroeger geen medicijnen uit de apotheek veroorloven en bezaten een grote kennis over de wilde planten die rond hun huis groeiden.

Carla neem je graag op touw op haar groot domein om de geheimen van deze planten te onthullen, om dan te eindigen met een aperitief en heerlijke hapjes gemaakt van de ingrediënten van Moeder Natuur.

Eerst volgt een wandeling op haar terrein rond het huis. Naargelang het seizoen wijst ze de eetbare wilde planten aan en legt hun eigenschappen uit.
Na de wandeling schenkt ze graag een aperitief uit met allerlei hapjes , die ze bereidde met de kruiden, wilde planten en haar eigen meel. Want ze verbouwt har eigen graan , dat ze bij een plaatselijke molen laat malen.
Natuurlijk vertelt ze graag de recepten erbij.
Buon aperitivo !

Vanaf / per persoon

Boeking
Totaal:
€15,00
15 plaatsen beschikbaar
Vertrekt om
18:30

Hulp nodig of meer informatie?

+39-349-4217513 info@caelena.com
Informatie
  • CaElena
    Via s. Pietro acqualta , 8, 60039 Staffolo
  • cell: +39-349-4217513
  • 15,-€ per persoon, rondleiding + proeverij met hapjes

Contacteer ons

  • Dienst Toerisme
    Corso Leopardi 59 | 60034 Cupramontana
  • +39-0731-780199
  • turismo@cupramontana-accoglie.it